Steba SV2 Sous Vide
Használja a Steba Sous Vide főzőjét, mert a professzionális konyha ma már elképzelhetetlen sous vide nélkül !
Steba SV2 főző
- Egy professzionális konyha ma már elképzelhetetlen sous vide nélkül.
- Gyakran kell gondoskodnia maximum 40 fős társaságok étkeztetéséről.
- Ha fontos Önnek az egészségtudatos táplálkozás, hogy az elkészített ételek tápanyagtartalma a lehető legmagasabb legyen, azok megtartsák természetességüket.
- Előfordult már, hogy bosszúságot okozott a túlfőzött ünnepi ebéd, ami a Sous-Vide-dal elképzelhetetlen.
Steba Sous Vide
A Sous-Vide főzőbe az ételeket vákuum csomagoltan kell behelyezni, amit könnyedén megoldhat a STEBA vákuumfóliázó vagy fóliahegesztő gépeivel.
- Az elkészítése váró élelmiszert tegye vákuum-csomaglába, majd helyezze bele a 10 literes, rozsdamentes acélházzal rendelkező STEBA CV2 Sous-Vide edénybe.
- Állítsa be a STEBA SV2 Sous-Vide főzőt a kívánt hőfokra, max. 99 °C-ig!
- Hagyja az ételt azon a lassú, állandó hőfokon főni, amelyet Ön beállított. A STEBA SV2 Sous-Vide főzője ezt a hőmérsékletet 0,5 °C precizitással tartja.
- Az étel túlfőzése miatt ne aggódjon, a Sous-Vide-álásnak köszönhetően ez nem fordulhat elő.
- Az elkészült, tápanyagban gazdag, természetességét megtartó ételt fogyassza egészséggel vagy tárolja el jóval tovább, mint a hagyományos eljárással készült ételeket.
Steba SV2 adatok
- 10 literes űrtartalom
- 0,5°C pontosság
- Keringető szivattyú
- Digitális kijelző
- 1200W
- 25 x 38 x 22 cm
- 4,5Kg
Életmód webshopunkban való vásárlás alkalmával kérjük figyelmesen olvassa el a termékek részletes leírásait. Hagyományos bolt nem áll rendelkezésünkre, viszont webáruházunkat a kedvezményes ár jellemzi, és több db esetén még további kedvezmény érhető el, akár ingyenes kiszállítással is. Nézze meg a vásárlói véleményeket, használati utasítást és rendelje meg most. A gyógyászati készülékeink leírásai csak tájékoztató jellegűek, kérjük minden esetben kérje ki szakorvosa véleményét is.